Edwards Lifesciences

Help ons met een donatie voor de Cruyff Foundation
van totaal € 1.000 (2%)
25-04-2018

(Kansarme) kinderen meer laten sporten en bewegen

Cruyff Foundation Polsbandje

Laat zien dat je donateur bent! Ontvang bij een donatie van 25 euro een Cruyff Foundation polsbandje!

22 donateurs Nog 78 beschikbaar 

Foooty

De bal die in elke broekzak past, perfect voor op reis om overal en altijd te kunnen spelen. Foooty heeft er dertig gesponsord aangeboden, zodat jij bij een donatie één van de dertig Foooty's kan ontvangen!

3 donateurs Nog 27 beschikbaar 

Koffer van de Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij heeft prachtige compacte koffers gesponsord aangeboden voor donateurs van het actieplatform. Steun jouw actievoerder, en ontvang een koffer thuis!

2 donateurs Nog 6 beschikbaar 

Yonanas Ice maker

Met deze Ice Maker kun je in een handomdraai heerlijk luchtig, romig ijs maken. Zonder toevoeging van suiker, zoetstoffen, melk of yoghurt. Het enige wat u hoeft te doen is uw favoriete fruit invriezen! Hiervan maakt Yonanas een heerlijk ijsje. Yonanas heeft deze Ice Maker gesponsord aangeboden aan donateurs van actievoerders van de 14K Run, dus wees er snel bij!

1 donateur Nog 9 beschikbaar 
Aanrader

Kom langs op de Open Dag van de Cruyff Foundation met twee personen

En zie wat jouw donatie met kinderen doet. Op de Open dag komen duizend kinderen met een beperking naar het Olympisch Stadion om meer dan dertig sporten te proberen, om uit te vinden wat zíj leuk vinden. Zodat ze leren sporten en spelen op een manier die bij ze past. Een geweldige dag vol ambassadeurs, sport, spel en plezier. Zie ook: https://www.youtube.com/watch?v=LelhS1xNF6k

3 donateurs Nog 17 beschikbaar