Sponsors

OTTO Work Force

Onder leiding van Frank van Gool is OTTO Work Force sinds de oprichting in 2000 gegroeid tot de grootste internationale arbeidsbemiddelaar van Europa. OTTO gelooft in een Europese arbeidsmarkt zonder grenzen en richt zich daarmee op internationalisatie en innovatie. Door tevens te focussen op RESPECT als belangrijkste individuele en corporate kernwaarde wordt de positie van arbeidsmigranten verbeterd. Met het Innovations Lab in Utrecht richt OTTO zich op een digitale maar persoonlijke toekomst. In 2017 ging OTTO door de omzetgrens van 200 miljoen euro in Nederland. Inmiddels werken dagelijks 20.000 flexmedewerkers voor het bedrijf in heel Europa.

De Johan Cruyff Foundation geeft kinderen de ruimte om te sporten en te spelen en daar sluit OTTO zich graag bij aan. CEO Frank van Gool: ‘’Wij zijn trots dat wij de komende jaren als hoofdsponsor mogen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de Cruyff Legacy14K. Naast onze financiële ondersteuning voor de Cruyff Foundation zullen we actief meehelpen en zorg dragen voor het vrijwilligersbeleid en de begeleiding van de Cruyff Foundation vrijwilligers. Het gedachtegoed dat het overal ter wereld noodzakelijk is om kinderen gezond te houden en om ze samen te laten leven in deze vaak complexe maatschappij vinden wij erg belangrijk.’’

Meer informatie over OTTO Work Force is te vinden op www.ottoworkforce.com

Ajax

Met trots mogen wij mededelen dat Ajax de komende editie van de Cruyff Legacy 14K onze hoofdsponsor zal zijn. Als hoofdsponsor zullen zij ons ondersteunen bij het organiseren van het evenement en het verwezenlijken van onze missie: mensen in beweging laten komen.

Ondanks de maatregelen laten wij de Cruyff Legacy 14K niet aan ons voorbij gaan. In deze tijd willen wij het belang van bewegen nog maar eens benadrukken.
Dit is iets wat Johan Cruijff en de Foundation al jaren deed, nu rest de taak aan zijn legacy. Wij brengen Johan Cruijff een eerbetoon door op zijn geboortedag zoveel mogelijk mensen aan het rennen/ wandelen te krijgen.

Samen brengen we het belang van bewegen onder de aandacht, want juist nu is bewegen belangrijker dan ooit! Dus doe mee met de Cruyff Legacy 14K, treed in de voetsporen van Cruijff en kom in beweging voor de toekomst!

Edwin van der Sar: “Ajax ondersteunt de Cruyff Foundation al langer op vele vlakken maar wij vonden het logisch om dit op structurele basis te doen. Deze samenwerking kan bovendien heel goed bestaan naast het mooie werk dat wordt verricht vanuit de Ajax Foundation. Het gedachtengoed van de Johan Cruyff Foundation sluit hier zelfs uitstekend op aan. Ajax zal zich onder andere toespitsen op de virtuele Cruyff Legacy 14K."

Meer informatie over Ajax is te vinden op: www.ajax.nl

 

TenneT

TenneT is een toonaangevende Europese netbeheerder (Transmission System Operator, TSO) die werkzaam is in Nederland en Duitsland. Wij beheren ruim 22.500 kilometer aan hoogspanningslijnen en -kabels, die elektriciteit transporteren naar ca. 41 miljoen eindgebruikers. We werken dag in, dag uit aan  een betrouwbare en ononderbroken elektriciteitsvoorziening. Daarbij spannen we ons in om te voldoen aan de behoeften van onze belanghebbenden door verantwoordelijk, betrokken en verbonden te zijn.

Als organisatie vinden we het belangrijk een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Daarbij is gezondheid en vitaliteit een van de aandachtsgebieden. Daarom past de  samenwerking met de Johan Cruyff Foundation hier goed in. De nadruk op gezondheid en vitaliteit past bij TenneTs cultuur en identiteit, en het is niet meer dan logisch dat TenneT samen met haar medewerkers steun biedt en betrokken is bij vergelijkbare activiteiten buiten de onderneming. Zo vinden wij het belangrijk dat kinderen zich kunnen ontwikkelen, de juiste vaardigheden opdoen, maar ook gezond kunnen blijven door veel te bewegen. Sport is niet alleen leuk en gezond, maar onmisbaar voor de gezonde ontwikkeling van elk kind. Daarbij mag geen enkel kind worden uitgesloten. Door sport en spel worden kinderen fitter, leren ze met elkaar omgaan en ontwikkelen zij zichzelf. TenneT levert hier graag een bijdrage aan.

Meer informatie over TenneT is te vinden op: www.tennet.eu