Double the Fun

Double the Fun + Donate = Fun for Everyone!

Raised

462
92% reached of total of €500
  • €442 Donors
  • €20 Startdonatie hoofdsponsoren

Samen actief zijn geeft ons veel plezier en voldoening. Het zijn momenten waar we allebei naar uitkijken. Wij gunnen het kinderen dat zij deze momenten ook hebben. Momenten van samen zijn met vriendjes en vriendinnetjes en samen lachen, spelen en bewegen. Dit mogelijk maken, daar worden wij heel blij van! Daarom lopen wij de 14K van Johan Cruijff op zondag 25 april. Word jij hier ook blij van en draag je graag bij? Super! Je kunt ons sponsoren en daarmee zorgen voor Fun for Everyone! Onwijs bedankt voor je bijdrage!

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.


View all

Motivatie om te bewegen voor de toekomst

03-04-2021 | 16:09 Hour
Als ouders wil je het beste voor je kinderen Non verbale communicatie heeft meer impact op het gedrag van je kinderen dan dat je ze vertelt wat ze moeten doen. Kinderen kopiëren het gedrag van hun ouders namelijk vlekkeloos. Zowel t slechte gedrag, maar dus ook het goede gedrag. Niet dat we nooit meer hard mogen werken, op de bank hangen. borrelen en snaaien. Maar het gaat om vinden van de balans. Waar "te" voor staat is nooit goed. Dus ontspannen, goede en gezonde voeding, veel bewegen is dus belangrijk. Voor een volwassene kan de balans al lastig zijn. Het is dus belangrijk om die balans te vinden en het door te geven. Door bewegen een betere balans Door covid-19 ben ik elke dag gaan wandelen met vriendinnen. Eerst was de insteek om even weg te zijn van huis om toch andere mensen te ontmoeten op een veilige manier. Even de dag of de week doornemen, al pratende loop je zo de kilometers weg. Niet alleen het praten met elkaar is genieten, maar ook het bewegen. Mijn lijf vindt het heerlijk om buiten te zijn en actief te zijn. En nu, ik wil het liefst geen dag missen. Het is voor mij een manier om even te ontspannen, kop leeg te maken, weg van alle digitale schermen. Anderen helpen Voor mij is het wandelen een ideale aanvulling op mijn tennis- en fitness activiteiten. Maar niet alle ouders (om wat voor reden dan ook) zijn in staat om hun kinderen met plezier te laten sporten met andere kinderen. De balans tussen "scherm en spanning" en "bewegen en ontspanning" is super belangrijk is. Dat willen we meegeven aan zoveel mogelijk kinderen. Delen is vermenigvuldigen Johan Cruyff is één van mijn voetbalhelden, maar hij is zo veel meer voor iedereen. Aan zijn droom om kinderen en sport met elkaar te verbinden, kunnen we allemaal een steentje bijdragen. Zijn legacy blijft bestaan zolang wij daar invulling aan geven. Daarom doen we mee aan de 14K. Bewegen voor de toekomst is belangrijker dan ooit!  Delen is vermenigvuldigen, daarom zeggen wij: Double the fun + donate = Fun for Everyone