Mooie items te winnen als je in actie komt!

We vinden het bijzonder dat jij je inzet voor de Cruyff Foundation. Daarom hebben we ons best gedaan het zo leuk mogelijk voor je te maken. Samen met onze sponsoren hebben we daarom toffe items ter beschikking voor onze Kids Run actievoerders, zoals een Cruyffie Magazine, een springtouw, een cool badje van de Cruyff Foundation of zelfs dat Cruyffie langs komt op je verjaardagsfeest!

Vergeet ook niet de voorwaarden door te nemen onderaan deze pagina. 

4. Als je 14 euro inzamelt

Dan ontvang je het Cruyffie Magazine! Een leuk tijdschrift met alle verhalen van Cruyffie, interviews met topsporters en leuke puzzels en quizzen. Vraag je opa en oma, en voor je het weet heb je 14 euro bij elkaar!

   

3. Als je 50 euro inzamelt

Als je 50 euro inzamelt, dan sturen we een springtouw naar je op! Dan kun je aan iedereen laten zien dat je de Cruyff Foundation hebt geholpen, en kun je elke dag buiten springen met je vrienden. Dat is gezond, en ook nog eens leuk!

   

2. Als je 140 euro inzamelt

Als je 140 euro ophaalt, krijg je naast het springtouw en het magazine ook nog eens een beach batje opgestuurd. Ook van de Cruyff Foundation. Mooie sportspullen zodat je goed kunt sporten en spelen, net als de kinderen die je helpt met jouw actie.

   

1. Als je 250 euro inzamelt

Dan komt Cruyffie op jouw verjaardag! Hij komt dan een uur om met jou en al je vrienden en vriendinnen op de foto te gaan, te knuffelen, en samen te spelen. En natuurlijk om je te bedanken dat je zoveel geld hebt ingezameld om kinderen te helpen met sporten en spelen. 

   

 

Actievoorwaarden voor actievoerders