14K Run 2019

Normal f75113919cc2cff8702877589e1471181ad98a1b
van totaal € 14.000 (43%)

Loop op zaterdag 11 mei mee van stadion naar stadion en ervaar de hoogtepunten uit het leven van Johan Cruijff! Tijdens de Run staat de Cruyff Legacy centraal. Zo loop je langs bijzondere plekken uit zijn leven en wordt er gezorgd voor een unieke Cruijff ervaring. Een sportbeleving die je niet wil missen. 

Met jouw deelname aan één van de Cruyff Legacy Runs ondersteun je verschillende projecten van de Cruyff Foundation. Wil je een extra steentje bijdragen en zelf ook nog eens kans maken op te gekke prijzen? Start dan een actie!  

 

Kies een bedrag
€ 25 Doneren Siliconen bandje van de Cruyff Foundation  - Het enige echte siliconen bandje van de Cruyff Foundation! Hiermee laat je zien dat je donateur bent en helpt kinderen de ruimte te geven om te sporten en te spelen. 12 donateurs Nog 38 beschikbaar € 50 Doneren Koken met drie sterren - Maak de Paëlla van Onana en de AVG van Veltman. Geniet van de Hunterlaar's Thaise Kokossoep. Al deze gerechten met verhalen over de spelers vind je in het Ajax Kookboek: Koken met drie sterren. 5 donateurs Nog 20 beschikbaar € 100 Doneren Twee kaarten voor de Johan Cruijff-schaal - Dé wedstrijd ter ere van Johan Cruijff, waar jij bij aanwezig kunt zijn als je 100 euro doneert bij een actievoerders. Het is nog niet bekend waar de Cruijff-schaal dit jaar plaats vindt. Dit jaar is de wedstijd om de schaal op 28 juli. 5 donateurs Nog 5 beschikbaar € 150 Doneren House of Marley Uplift 2.0 Bluetooth - Deze Bluetooth-oordopjes van sponsor House of Marley zijn ontwikkeld met veel aandacht voor design en duurzaamheid. Uiteraard is hierbij de kwaliteit van het geluid niet vergeten. De Uplift 2.0 BT beschikt over een nekband die zorgt voor draagcomfort, zo voel je niet eens dat je hem op hebt. Nog 30 beschikbaar € 250 Doneren GASSAN Diamonds horloge, gegraveerd met Cruyff Foundation logo - Je ontvangt een horloge van GASSAN Diamonds, speciaal gegraveerd met het Cruyff Foundation logo. Een uniek item wat niet te koop is. 1 donateur Nog 14 beschikbaar Ander Bedrag Anders  - Ik wil zelf een bedrag bepalen