Sponsor Bart tijdens de 14k Cruyff-foundation run en help de fysiek en financieel minderbedeelden ook aan het sporten!

Dit is de actie van Bart Elshof
van totaal € 500 (240%)
25-04-2018

Een gezond lichaam is naar mijn mening het allerbelangrijkste bezit van de mens. In de huidige consumptiemaatschappij i.c.m. de steeds snellere technologische vooruitgang hoeft de mens nauwelijks meer echt te bewegen om te kunnen overleven.  Het is daarom nu nog belangrijker dan ooit om mensen en met name kinderen op te voeden met een gezond sport en beweegpatroon. 

Sporten verlaagt de stress, geeft je meer zelfvertrouwen, je slaapt er beter door en het helpt tegen hart en vaatiektes. Kortom win/win/win/win.

Ik zelf beoefen ook al mijn hele leven meerdere sporten. Als klein kind begon het met Voetbal bij O.V.V.O onder de rook van stadion de Meer, iets later in Frankrijk rugby& tennis, en terug in Amsterdam en ik doe het nog steeds, kickboksen, voetballen, hardlopen en zwemmen. En ik weet bijna zeker dat ik door het vele sporten zo positief in het leven sta en bijna nooit ziek ben.

Om die reden vind ik het dan ook zo tof om aan deze run mee te doen. Natuurlijk.. een rondje langs Cruyff's geboortegrond in Betondorp, de Meer, de Arena en het Olympisch stadion wordt sowieso genieten. Voor mij is het immers ook een thuiswedstrijdje. Maar de projecten van de Cruyff foundation ondersteunen, dat is de echt reden waarom ik aan dee run meedoe.   

De Cruyff foundation zet zich namelijk al jaren in voor mensen en kinderen waarbij sporten fysiek of financieel soms onhaalbaar is. De velen Cruyff courts wereldwijd spreken voor zich. Daarnaast is het sportveld ook bij uitstek de omgeving waar kleur, afkomst en geloof er totaal niet toe doen en mensen verbroederen, iets wat momenteel helaas niet overal geldt. 

Ik ren dan ook met liefde, 2 dagen voor Koningsdag op Johan's 70-ste verjaardag, 14k voor de Cruyff Foundation en hoop dat jij mij daar een beetje extra voor motiveert! 

Heel tof als jij een kleine donatie wil doen zodat sporten voor iedereen toegankelijk wordt en blijft.  

Jouw gift wordt zeer gewaardeerd. Maar da's logisch.. ;-)

X

Bart