Lloyds Bank

Lloyds Bank
van totaal € 3.000 (116%)
25-04-2018

Bij Lloyds Bank weten we dat verantwoord ondernemen niet iets is dat je zo maar doet. Het vraagt om een continue inzet van alle collega’s. Onze kernwaarden – Putting Customers First, Keeping it Simple en Making a Difference together – hebben dan ook tot doel om ons hierbij te leiden en te inspireren. Niet alleen als onderneming, maar ook als individuele medewerker. Onze kernwaarden helpen ons in ons streven de beste bank voor onze klant te zijn, maar ook in onze maatschappelijke betrokkenheid. Lloyds Bank Nederland biedt spaar- en hypotheekproducten voor consumenten. Bij het kopen van een huis zijn de buurt, de woonomgeving en de aanwezige school vaak bepalende factoren. Uiteraard maken wij het voor de klant mogelijk zijn of haar droomhuis te kopen door onze hypotheken. Dankzij onze samenwerking met de Johan Cruyff Foundation kunnen wij nu ook een bijdrage leveren aan de woonomgeving. De medewerkers van Lloyds Bank hebben zich tot doel gesteld om, naast de bijdrage die Lloyds Bank als organisatie levert, ook een persoonlijke bijdrage te leveren. Het streven is om, net als in 2017, gezamenlijk minimaal 1 Schoolplein 14 aan te leggen. Deelname aan de 14K Run is een van de activiteiten om hiervoor geld in te zamelen. Uw gift draagt dus bij aan de aanleg van ‘ons’ Schoolplein 14. Dankuwel!

Cruyff Foundation Polsbandje

Laat zien dat je donateur bent! Ontvang bij een donatie van 25 euro een Cruyff Foundation polsbandje!

22 donateurs Nog 78 beschikbaar 

Foooty

De bal die in elke broekzak past, perfect voor op reis om overal en altijd te kunnen spelen. Foooty heeft er dertig gesponsord aangeboden, zodat jij bij een donatie één van de dertig Foooty's kan ontvangen!

3 donateurs Nog 27 beschikbaar 

Koffer van de Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij heeft prachtige compacte koffers gesponsord aangeboden voor donateurs van het actieplatform. Steun jouw actievoerder, en ontvang een koffer thuis!

2 donateurs Nog 6 beschikbaar 

Yonanas Ice maker

Met deze Ice Maker kun je in een handomdraai heerlijk luchtig, romig ijs maken. Zonder toevoeging van suiker, zoetstoffen, melk of yoghurt. Het enige wat u hoeft te doen is uw favoriete fruit invriezen! Hiervan maakt Yonanas een heerlijk ijsje. Yonanas heeft deze Ice Maker gesponsord aangeboden aan donateurs van actievoerders van de 14K Run, dus wees er snel bij!

1 donateur Nog 9 beschikbaar 
Aanrader

Kom langs op de Open Dag van de Cruyff Foundation met twee personen

En zie wat jouw donatie met kinderen doet. Op de Open dag komen duizend kinderen met een beperking naar het Olympisch Stadion om meer dan dertig sporten te proberen, om uit te vinden wat zíj leuk vinden. Zodat ze leren sporten en spelen op een manier die bij ze past. Een geweldige dag vol ambassadeurs, sport, spel en plezier. Zie ook: https://www.youtube.com/watch?v=LelhS1xNF6k

3 donateurs Nog 17 beschikbaar