Prijzen actievoerders Kids Run 2020

Wat goed dat jij meedoet aan de Kidsrun en geld ophaalt voor het goede doel! Samen met jou kunnen wij nog meer kinderen de ruimte geven om te bewegen. Omdat wij zo blij zijn met jullie deelname kunnen jullie ook mooie prijzen winnen. Benieuwd? Kijk dan snel hieronder en misschien komt Cruyffie wel langs op jouw verjaardag.

 

Cruyff Foundation Shirt

 

14 is ons favoriete nummer! Daarom krijg jij het Cruyff Foundation T-shirt als je €14 op weet te halen op jouw actiepagina.

Aangeboden door: Johan Cruyff Foundation    

 

Lidmaatschap Cruyffie's Kidsclub

   

Heb je €35 opgehaald? Dan wordt je één jaar gratis lid van Cruyffie's Kidsclub. Wil jij alvast meer weten over de Kidsclub? Of heb je net de €35 niet gehaald en wil je toch graag lid worden? Klik dan hier

Aangeboden door: Johan Cruyff Foundation    

  

Cruyffie op je verjaardag & ArenA tour

    Heb je €100 opgehaald? Super goed gedaan! Misschien komt Cruyffie nu wel langs op je verjaardag en krijg je ook nog eens een rondleiding door de Johan Cruijff ArenA. Deze prijs zal verloot worden onder alle kids die €100 of meer op weten te halen.
Aangeboden door: Johan Cruyff Foundation & Johan Cruijff ArenA    

 

Vijf kaarten voor AFC Ajax

    Ben jij een van de twee kids die het meeste geld heeft opgehaald via het actieplatform? Dan win je 5 kaarten voor een wedstrijd van AFC Ajax! 
Aangeboden door: AFC Ajax