Prijzen actievoerders 14K Run 2020

Als actievoerder van de Cruyff Legacy 14K Run maak je dit jaar weer kans op mooie prijzen! Het enige wat je moet doen om in aanmerking te komen is geld ophalen voor de Cruyff Foundation zodat wij kinderen de ruimte kunnen geven om te bewegen. #CreatingSpace

Cruyff Legacy 14K Run Shirt

    De eerste 100 actievoerders die €75 op weten te halen op hun actieplatform krijgen het Cruyff Legacy 14K Run shirt! Dit unieke shirt is buiten het evenement niet verkrijgbaar. Zit je niet bij de eerste 100, maar wil je wel graag het 14K Shirt? Het is mogelijk om deze hier aan te schaffen tot 26 april, de dag van het evenement. 
Aangeboden door: Cruyff Classics    

 

Cruyff Classics EK 2020

   

De eerste actievoerder die €200 op weet te halen voor de Cruyff Foundation wint het Cruyff Classics EK 2020 shirt en vest. In deze mooie outfit juich jij het Nederlands Elftal straks zeker naar de overwinning.                    

Aangeboden door: Cruyff Classics    

 

 

Pulitzer overnachting 

 

De sportieveling die het meeste geld ophaalt wint een overnachting voor twee personen inclusief ontbijt in Pulitzer Amsterdam! Dit elegante hotel aan de Amsterdamse grachten is de perfecte plek voor ontspanning, na inspanning.

Aangeboden door: Pulitzer Hotel