Actievoerders worden beloond!

We vinden het bijzonder dat jij je inzet voor de Cruyff Foundation. Daarom hebben we ons best gedaan het zo leuk mogelijk voor je te maken. Samen met onze sponsoren hebben we daarom toffe items ter beschikking voor onze actievoerders, zoals een 14K running shirt, een paar hardloopschoenen van New Balance, een gegraveerd horloge van GASSAN Diamonds, een overnachting bij Pulitzer Amsterdam in de exclusieve Collector's Suite, en een gesigneerd Ajax-shirt van Kasper Dolberg! 

Win een reis naar de halve marathon in Londen
Onder alle actievoerders verloten ook nog eens een hele gave reis. Deze reis naar de halve marathon in Londen word je aangeboden door TUI en is inclusief vlucht, verblijf en deelname voor twee personen. Meer informatie kun je hier vinden.

Deze prijzen stellen we in samenwerking met onze partners beschikbaar om je aan te moedigen om geld op te halen voor de missie van de Cruyff Foundation: ieder kind de ruimte geven om te sporten en te bewegen én zich te ontwikkelen. Hou er rekening mee dat er actievoorwaarden van toepassing zijn. 

5. De eerste honderd actievoerders die 100 euro ophalen

Zij ontvangen het officiële Cruyff Legacy 14K Running shirt. 

Als je één van de eerste honderd actievoerders bent die 100 euro ophaalt, ontvang je een e-mail met instructies om je maat op te geven. Vervolgens wordt het shirt uiterlijk 3 mei naar je opgestuurd.

Deze prijs wordt aangeboden door Cruyff Classics

 

4. De eerste vijf actievoerders die 250 euro ophalen

Zij ontvangen een paar gloednieuwe running schoenen New Balance, zodat zij op mooie nieuwe schoenen de 14k Run kunnen lopen.

De eerste vijf actievoerders worden gevraagd hun maat door te geven als ze 250 euro opgehaald hebben!

Deze prijs wordt aangeboden door Lisanne de Witte & New Balance

 

3. Voor de beste vijf actievoerders

De beste vijf actievoerders ontvangen een horloge van GASSAN Diamonds, speciaal gegraveerd met het Cruyff Foundation logo. Een uniek item wat niet te koop is. De winnaars worden op 10 mei bekend gemaakt. 

Deze prijs wordt aangeboden door GASSAN Diamonds

 

2. Voor de beste drie actievoerders

De beste drie actievoerders ontvangen een overnachting in een Cozy Suite van Pulitzer Amsterdam, zodat je na de 14k Run lekker kunt ontspannen in het mooiste hotel van Nederland. De winnaars worden op 10 mei bekend gemaakt. 

Deze prijs wordt aangeboden door Pulitzer Amsterdam

 

1. Voor de beste actievoerder

De beste actievoerder ontvangt een gesigneerd voetbalshirt van Kasper Dolberg en twee plekken bij een wedstrijd van Ajax in Café Johan, inclusief buffet. De winnaar wordt op 10 mei bekend gemaakt. 

Deze prijs wordt aangeboden door Café Johan

   

 

Actievoorwaarden voor actievoerders