Actievoerders worden beloond!

We vinden het bijzonder dat jij je inzet voor de Cruyff Foundation. Daarom hebben we ons best gedaan het zo leuk mogelijk voor je te maken. Samen met onze sponsoren hebben we daarom toffe items ter beschikking voor onze actievoerders, zoals een 14K running shirt, een tegoedbon van New Balance t.w.v. €100 euro, een gegraveerd horloge van GASSAN Diamonds, een overnachting bij Pulitzer Amsterdam in de exclusieve Collector's Suite, en een gesigneerd Ajax-shirt van Kasper Dolberg! 

Vergeet ook niet de voorwaarden door te nemen onderaan deze pagina. 

5. De eerste honderd actievoerders die 100 euro ophalen

Zij ontvangen het officiële Cruyff Legacy 14K Running shirt. 

Als je één van de eerste honderd actievoerders bent die 100 euro ophaalt, ontvang je een e-mail met instructies om je maat op te geven. Vervolgens wordt het shirt uiterlijk 3 mei naar je opgestuurd.

Deze prijs wordt aangeboden door Cruyff Classics

 

4. De eerste vijf actievoerders die 250 euro ophalen

Zij ontvangen een giftcard van New Balance van €100 euro, zodat zij op mooie nieuwe schoenen de 14k Run kunnen lopen.

De tegoedbon wordt zodra de eerste vijf actievoerders 250 euro hebben opgehaald opgestuurd, zodat je nog tijd hebt om je nieuwe schoenen in te lopen voor de 14K Run!

Deze prijs wordt aangeboden door Lisanne de Witte & New Balance

 

3. Voor de beste vijf actievoerders

De beste vijf actievoerders ontvangen een horloge van GASSAN Diamonds, speciaal gegraveerd met het Cruyff Foundation logo. Een uniek item wat niet te koop is. De winnaars worden op 10 mei bekend gemaakt. 

Deze prijs wordt aangeboden door GASSAN Diamonds

 

2. Voor de beste drie actievoerders

De beste drie actievoerders ontvangen een overnachting in een Cozy Suite van Pulitzer Amsterdam, zodat je na de 14k Run lekker kunt ontspannen in het mooiste hotel van Nederland. De winnaars worden op 10 mei bekend gemaakt. 

Deze prijs wordt aangeboden door Pulitzer Amsterdam

 

1. Voor de beste actievoerder

De beste actievoerder ontvangt een gesigneerd voetbalshirt van Kasper Dolberg en twee plekken bij een wedstrijd van Ajax in Café Johan, inclusief buffet. De winnaar wordt op 10 mei bekend gemaakt. 

Deze prijs wordt aangeboden door Café Johan

   

 

Actievoorwaarden voor actievoerders