Start een actie!

De Cruyff Legacy 14K Run vindt dit jaar plaats op 26 april 2020! Dankzij de deelnemers kunnen we het gedachtegoed van Johan voortzetten en geven we kinderen de ruimte om te sporten en te spelen.
Om dit te kunnen doen, hebben wij jouw hulp nodig. Schrijf je daarom snel in voor de Cruyff Legacy Run en start zo je actie om geld in te zamelen voor de Johan Cruyff Foundation. Hierdoor kunnen wij er samen voor zorgen dat kinderen de ruimte krijgen om te bewegen, zich verder ontwikkelen, vrienden maken en het beste uit zichzelf halen.

Als actievoerder maak je dit jaar ook kans op mooie prijzen! Bijvoorbeeld een Cruyff Classics EK pakket of een heerlijke overnachting in het Pulitzer hotel.
Doe je mee aan de Kidsrun? Ook jij maakt kans op leuke prijzen. Onder andere een lidmaatschap op Cruyffie's Kidsclub of vier je verjaardag samen met Cruyffie tijdens een tour door de Johan Cruijff Arena!

Start een actie en laat je sponsoren door vrienden, familie of je sportteam. Hulp nodig? Bekijk dan snel de toolkit!

Toolkit 14K Run 

Toolkit Kidsrun

Toolkit bedrijven

 

Lees meer Lees minder

26 april 2020

Bekijk alle deelnemers

Schrijf je in of doe mee met je team, je collega's, je klas, of bijvoorbeeld je voetbalvereniging. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen!

Aanmelden!
Bekijk alle

Lieve

24-02-2020 | 16:42 Aan: Cruyff Legacy 14K Run - Lieve komt in actie!